0
Вашите поръчки


Ами сега като не може да се виждаме как ще си подаряваме подаръци?

Ние от Peep.bg сме се погрижили празнуващите да не остават без подаръци - само въведи промо код: FREEPEEP

Не, не сме дядо Коледа и няма да ви навестим през комина, когато спите! Предлагаме ви обаче да опаковаме и изпратим с куриер подаръците за вашите близки и приятели и то сега с промо код за Безплатна доставка! Покажете вниманието, обичта и чувството си за хумор въпреки социалната дистанция!

Вие само изберете подаръка, ние ще се погрижим за останалото!

  1. Избери подарък и го добави в твоята виртуална кошница.
  2. Въведи промо кода FREEPEEP и вземи безплатна доставка.
  3. Ако си поръчвал преди от нас и имаш притеснения, че в системата ни седи твоя адрес, ни напиши e-mail на sales@peep.bg. Ако имаш други колебания или инструкции, които би искал да ни предадеш за подаръка също не се притеснявай и ни драсни един ред :) Ние сме на линия и ще ти отговорим веднага.


  • Ако искаш може и да използваш нашата промоция за 25 % отстъпка като въведеш промо код: PEEP в кошницата ти за поръчка. Тогава ще те помолим да посочиш адреса за доставка на човека, на когото искаш да поднесеш подаръка, а за връзка да оставиш свой телефон. Или да ни пишеш на sales@peep.bg, където да уточняваш всички тези детайли.
  • Плащания само с карта (Не искаш човека, за когото е подаръка, да трябва и да си плаща за него, нали?)
  • За да можеш да получиш безплатна доставка минимална сума на поръчката е 5 лв.
  • При използването на промо код: PEEP за 25 % отстъпка минималната поръчка е от 10 лв.

Топ категории подаръци

Подаръци за забавление

В тази категория с подаръци ще намерите разнообразни игри, забавления под формата на пъзели и антистрес формички от всякакъв забавен тип. Игрите са подходящи за групови забавления или забавления в по-тесен кръг, така че да могат да им се насладят както сега в условия на ограничени социални контакти, така и когато вече можем да се събираме с повече хора.

Разгледай подаръците >>

Чаши с послания и пожелания

Tук ще откриете разнообразни като вид, послания и пожелания чаши от бамбук, стъкло, керамика и метал. Тези чаши са не просто красиви - те носят със себе си и страхотни пожелания и послания, които правят деня още по-хубав независимо от съдържанието в тях ;)

Разгледай чашите тук >>

Презервативи с шеговити пожелания

Това е една супер популярна категория подаръци за всякакви поводи, защото има страхотни идеи и послания, а медията не е стандартна картичка от картон, а истински презерватив! Оригинални, весели и закачливи.

Разгледай ги тук >>


Искаш още идеи за страхотни подаръци - прочети нашата статия с ТОП продукти или разгледай различните категории подаръци в нашия онлайн магазин тук!

Ами опаковка!

Спокойно - помислили сме и за това - в нашия онлайн магазин ще намерите и страхотни опаковки, които са също толкова забавни и интересни като подаръците ни - избери опаковка и ние ще опаковаме подаръка в нея. Разгледай различните опаковки тук >>