0
Вашите поръчки


Скъпи приятели,
Тази 2021 година е нашата година! Просто го усещаме. Сега, сигурно ще попитате какви са тези наши усещания? Ами, те са свързани с много неща. Едно от които...

Започваме с 21 % отстъпка на всичко!

Как така на всичко? Дори на намалените вече стоки? - Да, точно така! Ще има и още намаления на отделни продукти? - А, стига бе! А торта ще има ли? - Не, торта няма да има. Стига вече!

✅ Възползвай се сега с Промо код: PEEP21

Промоцията важи при поръчки над 10лв. онлайн от нашия сайт PEEP.bg

Промоциите важат до края на Март 2021 г.

*Промо кодовете се изписват с латински главни букви в обозначеното поле, когато завършвате Вашата поръчка на нашия сайт.Топ категории подаръци

Подаръци за забавление

В тази категория с подаръци ще намерите разнообразни игри, забавления под формата на пъзели и антистрес формички от всякакъв забавен тип. Игрите са подходящи за групови забавления или забавления в по-тесен кръг, така че да могат да им се насладят както сега в условия на ограничени социални контакти, така и когато вече можем да се събираме с повече хора.

Разгледай подаръците >>

Уникални триизмерни чаши

Tук ще откриете разнообразни като форма и настроение триизмерни чаши. Тези чаши са не просто красиви - те носят със себе си и страхотно настроение, което прави деня още по-хубав независимо от съдържанието в тях ;)

Разгледай чашите тук >>

Презервативи с шеговити пожелания

Това е една супер популярна категория подаръци за всякакви поводи, защото има страхотни идеи и послания, а медията не е стандартна картичка от картон, а истински презерватив! Оригинални, весели и закачливи.

Разгледай ги тук >>


Искаш още идеи за страхотни подаръци - прочети нашата статия с ТОП продукти или разгледай различните категории подаръци в нашия онлайн магазин тук!

Ами опаковка!

Спокойно - помислили сме и за това - в нашия онлайн магазин ще намерите и страхотни опаковки, които са също толкова забавни и интересни като подаръците ни - избери опаковка и ние ще опаковаме подаръка в нея. Разгледай различните опаковки тук >>