0
Вашите поръчки


Идеи за страхотни подаръци за Св.Валентин

Празникът на любовта наближава с всеки изминал ден! Ние от Peep.bg решихме да ви помогнем с идеи за подаръци за този приятен повод и сме ви подготвили няколко супер интересни и оригинални продукта, които можете да намерите както онлайн в нашия електронен магазин, така и в физическите ни магазини за подаръци в София и Пловдив. Разделихме топ предложенията ни в 3 категории: Настолни игри на любовна тема, Романтични подаръци и Закачливи подаръци за влюбени.

Настолни игри на любовна тема

Имаме страхотни игри, които подтикват хората да комуникират, да се разнообразяват и да се преоткриват в категорията School of Life в нашия магазин. Тези игри са именно такива и са супер интересни като съдържание:

Комплект карти "Интимни разговори"

60 карти подтикващи ни да споделим най-интимните си желания

Тези карти са изработени, за да запалят искра в разговорите ни "между чаршафите", така че да може да изследваме секса с интимност, игривост и интелектуално любопитство. Тук ще намерите 60 различни въпроса, които ще провокират едни от най-добрите възможни разговори и гарантирано ще ни оставят с едно ново усещане за свобода и близост.

Разгледай я сега

Предизвикващи разговор "DATING CARDS"

В тестето ще намерите 52 карти, всяка една съдържаща в себе си заинтригуващ въпрос или пък предизвикателство, които са специално създадени да провокират, забавляват и да стимулират.

Разгледай я сега

Наръчник "Кутията на брака"

Тази кутия е специално изработен гид за тъй наречения остатък от Вашия живот заедно или иначе казано - "докато смъртта Ви раздели". В него ще намерите 20 красиви карти (съдържащи мини есета), които обрисуват централните идеи за това как да направим успешен брака десетилетия напред отвъд сватбения ден

Разгледай я сега

Романтични подаръци

Освен страхотните карти, които ни дават малко по-дълбок и в същото време забавен прочит на това да бъдеш във връзка, при нас ще намерите и интересни романтични подаръци, които ще стоплят сърцето на човека до вас и ще допринесат за незабравимото изкарване на този специален ден:

Механична латерничка с три любовни мелодии

Поздравете любимия човек с Love me tender, Love song и Crazy little thing called love и то изпълнени от вас! Да, точно така, вземете латерничката в ръце и застанете под светлината на прожекторите...

Виж повече

Чаша с термоефект Guess who...

Покажете на специалния човек, че го обичате... дори без да го казвате - оставете тази термоефектна чаша да говори вместо вас от време на време. След като се нагрее разказва повече отколкото се вижда на пръв поглед.

Виж повече

Естествена перла за отглеждане

Това е оригинален начин да създадете бижу с естествена перла с двете си ръце за специалния човек - подарете истинска перлена мида със скрита мида в нея, която очаква да украси вашето ежедневие.

Виж повече

Комплект "Романтика"

С нашия комплект "Романтика" ще намерите всичко необходимо за създаването на онази атмосфера, която сте гледали в филмите (които колкото и да Ви дразнят, ги гледате и тайно се надявате и на Вас да Ви се случи).

Виж повече

Закачливи подаръци за влюбени

Дойде и моментът да разчупим малко стандартните идеи и романтични жестове и да

Скреч постер 50 пози в сексуалната игра

Интерактивен постер, който ви открива нова вселена от секс пози. Изтъркайте едно от квадратчета и научете нова или пък затвърдете някоя позната. Супер оригинален подарък, с който ще внесете разнообразие. Можете да го ползвате и като игра, която може да изпробвате с вашия интимен партньор. Оттук нещата оставяме на вас ;)

Виж повече

Комплект За първия път

В тази стилно опакована метална кутия ще намерите необходимите компоненти за един романтичен първи път - листа от роза и свещи, както и още нещо закачливо и забавно.

Разберете повече