0
Вашите поръчки


Готови ли сте за отстъпки и промоции?

Приготвили сме ви страхотна селекция от намалени продукти! Отстъпките започват от цели 50%! Отделихме ги в отделна категория в онлайн магазина ни - Разгледай я още сега!

Но това не е всичко! Имате и допълнителна специална -25% отстъпка?!?

Грабни -25% отстъпка с промо код: PEEP

Всички продукти в магазина ни сега можеш да грабнеш с отстъпка от -25% с този специален промо код. A при поръчка над 60 лв. получаваш и безплатна доставка! Не е ли яко? Единственото условие е поръчката да е над 10 лв. Ето и едни от нашите най-интересни и убиващи скуката предложения, с които можеш да се забавляваш, докато тече извънредното положение:

Затворени вкъщи?

Ето няколко различни идеийни игри, които ще ви заинтригуват свен със своята оригиналност и страхотна визия, така и с възможността си да ви разсеят и обогатят във време на изолация. В онлайн магазина ни има още страхотни идеи.
Разгледайте категорията "School of Life" сега >>

Комплект карти "Опознай себе си"

Тези карти представят диапазон от идеи и въпроси, които са специално изработени, за да ни помогнат в това необятно пътешествие наречено самоопознаване. Всяка една от тях съдържа упражнеие от едната страна и частичен анализ от другата, за да Ви помогне да получите прозрение и яснота на вечно неуловамата дисциплина: самите нас.

Разбери повече

Игра с карти "Великите мислители"

Тази "познай кой съм" игра изтъква 52 велики мислители от архитектура, философия, изкуство, антропология, дизайн, литература, политическа теория, психология, наука и социология. Прекрасен начин да научите нещо ново за едни от най-големите умове, забавлявайки се.

Разбери повече

Комплект карти "Am I normal"

Повечето от нас чувстват, предимно насаме, че сме доста особени или другояче казано: че не сме като някого, който познаваме. Но образът на това, което считаме за нормално е всъщност и много често доста далеч от това, което е разпространената истина...

Разбери повече

Не се стресирайте!

В този момент не бива да позволяваме стресът и страхът да завземат чувствата и емоциите ни! Именно затова сме ви приготвили няколко супер забавни и антистресиращи предложения, които ще внесат настроение в деня ви и се надяваме да ви помогнат да се чувствате по-добре!
Разгледайте категорията Подаръци за домашния бар >>

Антистрес форма "Цица"

Запазете спокойствие независимо от ситуацията! Как да стане това лесно и неусетно... вашата персонална антистрес форма е насреща - поиграйте си с нея и ще усетите как напрежението изчезва без дори да го съзнавате :)

Разбери повече

Комплект за шот "Епруветка"

Време е за дезинфекция на устната кухина... направи го като истински учен - със субстанция по твой избор в епруветка. Определено работи още по-добре, когато си сложиш и бяла престилка!

Разбери повече

Запушалка за бутилка с механизъм за заключване

Сега вече няма как да има изненади от алкохолен характер вкъщо - само ти знаеш тайната комбинация, с която се отключва любимото питие! Разбери как работи и се оборудвай със своята още сега!

Разбери повече

- - Bestsellers - -

Куб с предизвикателства 30 дни
"Да не ти дреме"

Купи сега

Да си непукист може да направи цялата разлика в твоя живот. Но не ни разбирай грешно, тук не говорим за това да си безразличен. Напротив - философията, която ти представяме тук е да се чувстваш добре в собствената си кожа и да не те интересува въобще какво другите мислят за теб. Ако се замислиш, колко са наистина нещата, за които трябва да се притесняваш? Не са много.

Куб с предизвикателства 30 дни "Щастие"

Купи сега

Една активност на ден в продължение на 30, за да направиш своя живот по-щастлив! Щастието не е дестинация, а начин на живот. То се случва тук и сега, във всеки един детайл. Това 30 дневно предизвикателство за щастие ще Ви представи предостатъчно очарователни изживявания, които ще Ви накарат да се почувствате изумително добре.