0
Вашите поръчки


Добре дошли в Peep.bg

Peep.bg е мястото, където ще намерите оригинален подарък за може би всеки повод и за всеки човек - от по-класически предмети, през разнообразни предизвикателства, за да разчупите ежедневието си, чак до закачливи, дори смахнати подаръци, които определено убиват всякаква скука и ви носят настроение всеки ден!

В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от продукти, но всички те са селектирани от нас и са с доказано качество и дизайн. В нашите физически магазини - ДА, имаме 2 физически магазина в София, можете да докоснете идеите си и на живо. Бъдете обаче нащрек, защото в онлайн магазина ни за оригинални подаръци Peep.bg се случват ексклузивни промоции и отстъпки, които са налични само тук. Най-добрият вариант е да ни последвате в Instagram или Facebook, за да не пропускате нашите промоции и игри и да можете да зарадвате себе си и приятелите си с оригинални подаръци на още по-достъпна цена!

Може би сте забелязали, но имаме и страхотни условия за доставка - тя е абсолютно Безплатна за всички поръчки над 80 лв. и само 8 лв. при по-ниска стойност на поръчката независимо от размера и теглото на поръчката ви!

Към категориите >>

Препоръчваме ви да разгледате продуктите по категории, за да можете лесно и бързо да намерите своите любими игри и подаръци - постарахме се да ги категоризираме възможно най-точно, за да можете много лесно и бързо да се ориентирате.


Искате идея за оригинален подарък?

Подбрали сме 3 супер интересни и популярни идеи за подарък на вашите приятели и близки:Подаръци за напреднали в изкуството на барбекюто

Вижте и останалите стотици страхотни идеи по категории >>


Забавно! 

Загърбете стреса с разнообразие от игри, които ще подложат на изпитание бързината, ловкостта и издръжливостта под натиска на любимото питие. Подарете на близките си поводи за усмивка, а за себе си вземете кратка почивка от скуката на ежедневието.

В тази категория от нашия онлайн магазин за нестандартни подаръци има разнообразни игри, забавления под формата на пъзели и антистрес формички от всякакъв забавен тип. Игрите са подходящи за групови забавления или забавления в по-тесен кръг.

Разгледайте ги тук >>


Искате нещо, което да ви извади извън рутината на ежедневието и да се качите на следващото ниво?

В нашата селекция от оригинални подаръци ще откриете цяла категория страхотни карти и наръчници за самоопознаване, самоизследване, на които можете да се насладите както сами, така и да споделите с близките си. Страхотен подарък както за тийнейджъри, които преоткриват някои аспекти на живота, така и за по-зрелите, които могат да валидират някои истини в живота и да се вдъхновят да променят някои аспекти от живота си след този поглед навътре.

Категория THE SCHOOL OF LIFЕ >>